Tesalongens uteservering

Tesalongen

En trappa upp i butiken på Strandvägen 5 ligger Svenskt Tenns Tesalong. Här serveras förmiddagste, lunch och afternoon tea i vacker miljö, med slående utsikt över Nybroviken.

Allt tillagas med ekologiska råvaror och menyerna är säsongsbetonade för att ta tillvara på det bästa av vinter, vår, sommar och höst. Följ Tesalongen på Instagram för nyheter, tips och inspiration.

För bordsbokning, ring Tesalongen på 08-670 16 98, alla dagar mellan klockan 11.00 – 12.00. För att avboka din bordsreservation följer Du länken i din bokningsbekräftelse.

Se Tesalongens öppettider.

Uteservering

Tesalongens uteservering har nu åter öppnat för säsongen. Under sommarmånaderna serveras cocktail-inspirerad glass, svalkande isteer, Matchate-milkshake, frukostpaket och ett utbud av salta smårätter med noga utvalda viner och Champagne, på uteserveringen med utsikt över Nybroviken. Sortimentet varierar med säsong och baseras på de råvaror som för stunden smakar allra bäst.

Uteserveringen följer Tesalongens öppettider. Observera att det inte går att boka bord till uteserveringen. Varmt välkomna.

Boka bord i tesalongen