Boka ett privat besök utanför ordinarie öppettider, vänligen kontakta info@svenskttenn.se

Godkänn vår behandling av cookies

Juldekorationer

Juldekorationer

Julen har kommit till Svenskt Tenn med gnistrande juldekorationer och vackra gåvor till nära och kära.

Julen har kommit till Svenskt Tenn med gnistrande juldekorationer och vackra gåvor till nära och kära.

21 produkter

Filtrera

 • Kategori
  Välj en eller flera
 • Material
  Välj en eller flera
 • Färg
  Välj en eller flera
 • Storlek
  Välj en eller flera
 • Formgivare
  Välj en eller flera
21 produkter

Sortera

 • Relevans
  Välj en eller flera
21 produkter

Jul 2019

Julkollektionen på Svenskt Tenn är fylld av julpynt och juldekorationer i såväl klassiskt som modernt utförande. Röda, gröna, mönstrade och transparenta julgranskulor, girlanger, glashängen, mässingshängen och detaljer i tenn.

Ljusstakar, adventsljusstakar, röda krukor, kransar, julgransmattor, bordsdekorationer, toppstjärnor och mycket mer. Här finns alla juldekorationer som behövs för att pynta granen och skapa julstämning i hemmets alla rum.

Julpynt och juldekoration online

Svenskt Tenns julsortiment online består av både klassiska juldekorationer och modernt julpynt; en blandning av traditionell och ny formgivning i glänsande mässing, elegant tenn, prasslande papper och skimrande glas. En del av julkollektionen är formgiven av Carina Seth Andersson, som också skapat den välkända, runda glasvasen ”Dagg”, samt av formgivaren Jakob Solgren som även skapat ett flertal tennföremål för Svenskt Tenn. Sedan 2016 finns ett Önsketräd i mässing i Svenskt Tenns julsortiment, skapat av Carina Seth Andersson och Jakob Solgren. Varje handlindat mässingsträd är unikt i sitt utförande, och för varje år som går så tillkommer nya små önskehängen att placera på trädets grenar.

Klassisk juldukning

En del av Svenskt Tenns juldekorationer är även vackra bordsdekorationer, idealiska för att pynta bordet inför adventsbjudningen eller julmiddagen. Duka till jul med röda servetter, mönstrad textil, handstöpta ljus, eleganta fat och vackra mässingsdetaljer.

Magisk jul på Svenskt Tenn

Julen är en magisk högtid på Svenskt Tenn. Varje år smyckas såväl butiken på Strandvägen 5 som webbutiken och hemsidan med skimrande juldekorationer, vackra juldukningar och spektakulära julskyltningar. Hyllorna fylls med julgåvor och pynt i alla dess former; klassiska och traditionella färger och material blandas med nytänkande formger och nutida kulörer. Upptäck julen på Svenskt Tenn och låt dig inspireras av allt den innebär. Oavsett vad du söker till vinterns stora högtid så bjuder vi in dig att upptäcka denna magiska tid på Svenskt Tenn.