Manschettknapp Stor Cirkel - 2 cm, Silver, Murky | Svenskt Tenn
Vecka 30 finns Svenskt Tenns inredningsateljé i Falsterbo. Boka ett möte på inredning@svenskttenn.se.

Godkänn vår behandling av cookies

 • Produktinformation
  Artikelnummer:
  109291
  Formgivare:
  Murky
  Material:
  Silver
  Storlek:
  2 cm
 • Design

  Manschettknapparna i återvunnet silver är skapade för hand av formgivarduon Murky i Stockholm. Designen är inspirerad av dekorativa element i möbelbeslag.

  Formgivare

  Murky

  Murky grundades 2013 av Emelica Lidman och Mike Årsjö. Duon skapar smycken i återvunnet silver som smids för hand i deras ateljé i Stockholm. Smyckena är skulpturala med tekniska lösningar som följer handens och armens rörelse samt belyser dess linjer.

 • Skötselråd

  Silver är ett levande material som reagerar i mötet med luft och bildar en beläggning, så kallad oxidering. Hur fort oxideringen uppkommer kan bland annat bero på luftfuktighet. Ytan förändras med tiden; högblanka ytor blir något mattare och matta ytor något blankare.

  Polera eller putsa den försilvrade ytan med en mjuk trasa. För djupare rengöring rekommenderas skonsamma putsmedel utan slipmedel. Undvik borstar, stålull och liknande, då dessa har en slipande effekt. Undvik även långvarig kontakt med oxider då detta kan ge permanenta frätskador. Se till att ytan alltid torkas torr med en mjuk trasa, då vatten kan leda till förändringar på ytan.

 • Hållbarhet & tillverkning

  Hållbarhet i fokus

  Läs mer om Svenskt Tenns hållbarhetsfilosofi nedan.

 • Dela

Manschettknapp Stor Cirkel 2 cm, Silver

Produkten har utgått