Svenskt Tenns vårdukning

Inspiration

Vårdukning

När påskens dekorationer har plockats undan kan det praktfulla riset få stå kvar. Kombinera med franska tulpaner i en vacker vas och låt arrangemanget stå i centrum av den eleganta dukningen, omgiven av ljus textil, skira glas och sobra inslag av tenn.

Arbetsrum_CTA - Svenskt Tenn

Förnya med en

Inspirerande Läshörna

Det är dags att förbereda arbetsrummet och biblioteket för de kommande månaderna. En läshörna skapar rum för andhämtning och reflektion och det går att göra mycket med både små och stora medel. 

Vardagsrum Large CTA - Svenskt Tenn

Inred med

Vårkänsla

Det börjar äntligen bli dags att förbereda både hem och sommarhus inför kommande, blomstrande årstid. Här finner du inspiration till nya, spännande interiörer som andas både värme och vår.

Svenskt Tenns uterum

Tid för

Uterum

Inred din uteplats i Estrid Ericsons anda, med ljusa material såsom trä, bambu och rotting. Smycka med vaser, blommor, kuddar och textilier i olika färger. Allt behöver inte vara perfekt planerat – skapa en möblering som är föränderlig med tiden.

Svenskt Tenns matrum

Säsongsbetonat matrum

Samla vänner och familj vid middagsbordet i vår. Ta tillfället i akt att förnya matrummet med bord, stolar och inspirerande interiörer från Svenskt Tenn.