Tesalongen

Svenskt Tenns grundare Estrid Ericson drack sin favoritdryck te två gånger om dagen: två och en halv kopp på morgonen och två och en halv kopp till lunch.

Tesalongens nyårslunch:

På Nyårsafton mellan kl.11 - 14 serverar Svenskt Tenns Tesalong en nyårslunch bestående av tre rätter.

Förrätt
Ugnsrostad aubergine, crottin de chavignol, citron, marinerad gurka.

Huvudrätt
Pilgrimsmussla, edamebönor, shiitakesvamp, consomé smaksatt med lapsang souschong och champagne.

Dessert
Björnbär, vanilj, havtorn.

Pris: 250 kr
Med ett glas champagne: 300 kr

Enbart förhandsbokade sällskap.
(Ordinarie meny serveras ej på Nyårsafton).

Tesalongens öppettider:

Vardagar 11:00-18:00
Lördagar 10:00- 16:30
Söndagar 12:00-15:30

Boka bord

Vi tar emot bordsbokningar via telefon eller email.
Tel: 08-670 16 98, måndag-fredag kl 10.00-12.00.
Email: bordsbokning@svenskttenn.se

Ditt bord är konfirmerat när du erhåller en bokningsbekräftelse från oss.
På helger tar vi den sista bordsreservationen klockan 12.00, därefter drop in.

Meny

Tesalongsmeny
Nyhetsbrev
Prenumerera på Svenskt Tenns nyhetsbrev.