Nationalmuseum

Svenskt Tenns Inredningsateljé har inrett Beijerska rummen på Nationalmuseum i Stockholm med hjälp av en generös donation från Kjell och Märta Beijers stiftelse. Här har en elegant representationsyta med privat karaktär skapats, tänkt att fungera för olika typer av sällskap och sammankomster.

Nationalmuseum Bild 1 - Svenskt Tenn

Ytan har delats upp i tre miljöer med olika uttryck och funktion. Den välkomnande loungedelen utgörs av en avslappnad interiör med fåtöljer och dagbädd, samt en något mer formell miljö som inbjuder till sittande möte. Den tredje miljön utgör ett konferensrum, anpassat såväl för större, sammanträdande sällskap som mindre, privata lunchsittningar.

Nationalmuseum Bild 2 - Svenskt Tenn
Nationalmuseum Bild 3 - Svenskt Tenn
Nationalmuseum Bild 4 - Svenskt Tenn
Nationalmuseum Bild 5 - Svenskt Tenn
Nationalmuseum Bild 6 - Svenskt Tenn
Nationalmuseum Bild 7 - Svenskt Tenn