Bekräfta land

För aktuella priser och fraktinfo, vänligen bekräfta att ditt land är , eller välj ett annat land.

Underlägg & Tabletter

Underlägg & Tabletter

Svenskt Tenns underlägg och tabletter passar såväl till vardag som till fest.

Svenskt Tenns underlägg och tabletter passar såväl till vardag som till fest.

Ett underlägg eller en bordstablett från Svenskt Tenn skyddar inte bara bordsytan från smuts och slitage, utan adderar samtidigt någonting extra till din dukning.

Kombinera underlägg & tabletter

Genom att kombinera underlägg och tabletter i olika mönster, färger och material kan du skapa en unik helhet och ett personligt uttryck på middagsbordet. Underlägg Elefant passar alla tillfällen, liksom Josef Franks underlägg med många vackra motiv. Svenskt Tenns egna bordstabletter i exklusivt linnetyg är en perfekt inredningsdetalj som låter dig sätta en egen prägel på dukningen.

Underlägg i mässing och trä

Våra hårda underlägg tillverkas i trä, med laminerad ovansida och en undersida av flockat papper. I sortimentet finns även flera underlägg i mässing, däribland Estrid Ericsons klassiska ”Bless this House”, som kommit att bli en favorit bland många, och en populär gåva att ge bort i present. Kombinera med fördel underlägg och tabletter i olika färger och former för att skapa en minnesvärd dukning.

Välj bland underlägg och tabletter i olika mönster och färger. Blommande tulpaner, eleganta kartmotiv och elefantmönster är några av de klassiska mönsterbilder som återfinns på Svenskt Tenns underlägg, glasunderlägg och bordstabletter. De enfärgade produkterna finns i många olika, vackra färger.

Skötselråd för underlägg och tabletter

För att Svenskt Tenns underlägg och tabletter ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att hantera dem på rätt sätt. De hårda underläggen bör torkas av med lätt fuktad trasa efter användning, men aldrig sköljas under rinnande vatten, då varken lamineringen eller undersidan tål väta. De mjuka linnetabletterna kan maskintvättas i 40 grader, men ej centrifugeras. Undvik kallare temperaturer än 40 grader, då textilfärgen riskerar att fälla ut.

Go back to top

Godkänn vår behandling av personuppgifter.