Hänge Fruits of Eden - 8 cm, Glas, Apelsin, Orange, Sam Wilde | Svenskt Tenn
Boka ett privat besök utanför ordinarie öppettider, vänligen kontakta info@svenskttenn.se

Godkänn vår behandling av cookies

 • Produktinformation
  Artikelnummer:
  109862
  Formgivare:
  Sam Wilde
  Material:
  Glas
  Färg:
  Orange
  Mönster:
  Apelsin
  Storlek:
  8 cm

  Band eller snöre för upphängning ingår ej.

 • Design

  Med glaskulor i form av frukter från Edens Lustgård kan granen förvandlas till ett kunskapens träd, och på så sätt skapas ett eget paradis under julen. Samtliga åtta frukter går att återfinna i mönstret Hubris Tree. Formgivaren Sam Wilde har skapat fyra av dem som tolkningar av Josef Franks mönstermotiv och de andra fyra baserade på frukter från ”Vespertine”, Sams egen kreativa verksamhet. Likt Edens frukter är de tänkta att vara oemotståndligt överdådiga och lockande, starka i färgen och fyllda av smak.

  Formgivare

  Sam Wilde

  Sam Wilde

  Formgivaren Sam Wilde är mest känd för sitt unika sätt att berätta en historia genom djärva mönsterrapporter. Han har kombinerat en vetenskaplig bakgrund med en magisterexamen i tryckta textilier från Royal College of Art i London, och utvecklat den exceptionella färdighet som krävs för att vara banbrytande i sitt sätt att skapa mönster.

  Sam tilldelades priset TexSelect 2018 och har lyfts fram som en del generationens främsta nya formgivare. Han har redan samarbetat med en rad välrenommerade varumärken som Apple, Svenskt Tenn och National Trust. Idag ligger hans främsta fokus på att etablera och utveckla sin kreativa verksamhet under varumärke Vespertine. Utöver formgivningen arbetar Sam Wilde även som kreativ konsult, produktdesigner och universitetslektor.

 • Hållbarhet & tillverkning

  Hållbarhet i fokus

  Läs mer om Svenskt Tenns hållbarhetsfilosofi nedan.

 • Dela

Hänge Fruits of Eden 8 cm, Glas, Apelsin, Orange

Produkten har utgått