Lediga Tjänster

Svenskt Tenn är ett inredningsföretag med butik, Inredningsateljé, Sömnadsateljé och Tesalong på Strandvägen i Stockholm, samt butik på webben. Företaget ägs av Kjell och Märta Beijers stiftelse, med uppdraget att föra Estrid Ericson och Josef Franks kulturarv vidare i en samtida tappning. Det överskott som genereras går till forskning inom bland annat ekologisk hållbarhet, miljövård och medicin. Genom stiftelsen bidrar Svenskt Tenn även till främjande av svensk heminredning och design. Långsiktighet, kvalitet och engagemang har varit företagets kärnvärden alltsedan starten 1924.

Chef Svenskt Tenns Sömnadsateljé

Svenskt Tenn är ett internationellt inredningsföretag som producerar och säljer, till största del egna unika produkter i inspirerande miljöer. Vi för Estrid Ericsons och Josef Franks kulturarv vidare i en samtida tappning.

Tjänsten erbjuder en unik möjlighet att arbeta i en entreprenöriell miljö med stabilitet i form av en väletablerad verksamhet som beställare. Sömnadsateljéns personal har en mångkulturell bakgrund, vilket innebär att en del i uppdraget är att stärka deras svenskkunskaper.

Huvuduppdrag

Att säkerställa att ateljén står för hög service, hantverksmässig produktion och leveranssäkerhet.
Du har det övergripande ekonomiska ansvaret för intäkter, kostnader samt resultat. Detta innebär ansvar för såväl budget, prognos samt uppföljning av tilldelad ekonomiskt ramverk. Svenskt Tenns kvalité ligger inom premiumsegmentet och håller, en för branschen, allra högsta nivå när det gäller specialbeställda inredningsdetaljer. Ateljén skall alltid leverera högsta kvalitét in i minsta detalj.

Kunskap & Erfarenhetskrav:

- Befattningens primära kompetenskrav är en person som har ett utvecklat kvalitetssinne samt intresse och känsla för textila inredningsprodukter.
- Din teoretiska bakgrund är inom textil- eller hantverksutbildning på lägst gymnasienivå.
- Du har tidigare erfarenhet av kommersiellt projektdriven produktion, kvalitetsuppföljning samt relevant akademisk utbildning inom produktion.
- Som person är du lätt att samarbeta med, drivande och förtroendegivande.
- Flytande engelska och svenska i tal och skrift.

Tjänsten är en 75-100% tjänst. Tjänsten lyder under Verkställande Direktör. Ateljén är belägen på Strandvägen 57 och har öppet måndag-fredag 08.00-17:00.


Ansök genom att skicka CV tillsammans med ett personligt brev till maria.veerasamy@svenskttenn.se. Vi önskar din ansökan före den 11 november.


Svenskt Tenn söker Online Sales Merchandiser till svenskttenn.se

Under de senaste åren så har Svenskt Tenn, som är ett varumärke inom premiumsegmentet, genom e-handel etablerat sig internationellt och förväntningarna på en fortsatt tillväxt är höga. Vi söker Dig som brinner för och har ett genuint intresse för e-handel. I rollen ingår det att säkerställa högsta möjliga kundupplevelse, driva försäljning samt öka konverteringsgraden. Tjänsten innebär att kontinuerligt arbeta med att optimera webbplatsen tillsammans med teamet; förbättra sökvägar och navigering, optimera placeringen av olika digitala element, följa konverteringen i varukorgen med mera.

Vad du ska göra:

Maximera försäljningen genom att presentera en så inspirerande e-handel som möjligt. Detta sker genom att skapa kampanjer och aktiviteter, säkra produktpresentation, analysera dagliga försäljningsdata och vidta åtgärder i enlighet med detta. Du ansvarar för att lägga upp produkter, texter och bilder samt med att göra webbplatsen så komplett, informativ och säljande som möjligt. Att alltid ha kunden i fokus är naturligt för dig och du drivs av att vilja vara med och implementera samt testa nya funktionaliteter som optimerar kundupplevelsen.

Vi vill träffa dig som:

  • Har minst 1 års erfarenhet av att arbeta som merchandiser eller liknande roll inom försäljning online/e-handel.
  • Är kommersiell och försäljningsorienterad.
  • Känner till hur man arbetar proaktivt med försäljning och visuell merchandising.
  • Är en naturlig lagspelare som brinner för e-handel.
  • Har god analytisk förmåga.
  • Har god kommunikativ förmåga.
  • Bevakar internationella trender och kommer med förslag på hur de skulle kunna anpassas till ett Svenskt Tenn manér.
  • Erfarenhet av Episerver Commerce/Episerver CMS är meriterade.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med start så snart som möjligt. Du rapporterar till Svenskt Tenns E-handelschef, Catarina Mivér.

Skicka din ansökan senast den 16 november tillsammans med CV och personligt brev till catarina.miver@svenskttenn.se. Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande.

Vid eventuella frågor vänligen kontakta Catarina Mivér/E-handelschef