Lediga Tjänster

Svenskt Tenn är ett inredningsföretag med butik, Inredningsateljé, Sömnadsateljé och Tesalong på Strandvägen i Stockholm, samt butik på webben. Företaget ägs av Kjell och Märta Beijers stiftelse, med uppdraget att föra Estrid Ericson och Josef Franks kulturarv vidare i en samtida tappning. Det överskott som genereras går till forskning inom bland annat ekologisk hållbarhet, miljövård och medicin. Genom stiftelsen bidrar Svenskt Tenn även till främjande av svensk heminredning och design. Långsiktighet, kvalitet och engagemang har varit företagets kärnvärden alltsedan starten 1924.

Svenskt Tenn söker Butikssäljare Julen 2019

Svenskt Tenn är ett inredningsföretag med butik, Inredningsateljé och Tesalong på Strandvägen i Stockholm, samt butik på webben. Företaget ägs av Kjell och Märta Beijers stiftelse, med uppdraget att föra Estrid Ericson och Josef Franks kulturarv vidare i en samtida tappning. Det överskott som genereras går till forskning inom bland annat ekologisk hållbarhet, miljövård och medicin. Genom stiftelsen bidrar Svenskt Tenn även till främjande av svensk heminredning och design. Långsiktighet, kvalitet och engagemang har varit företagets kärnvärden alltsedan starten 1924.

Inför Julen 2019 söker vi extra förstärkning till butiken på Strandvägen 5.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Kundmöten
  • Premiumservice
  • Försäljning
  • Kassahantering
  • Orderläggning

Profil

Du har en utåtriktad personlighet, med stort intresse för försäljning & har god erfarenhet av att leverera service på en premiumnivå. Du är proaktiv i kundmötet och har en drivkraft att nå uppsatta mål. Du har ett trevligt sätt mot såväl kunder som kollegor. Du är hjälpsam och prestigelös.

Dokumenterad erfarenhet som säljare inom detaljhandeln är ett krav, meriterande är att ha arbetat som inredningssäljare liksom tidigare arbete i affärssystemet Navision.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 30 september 2019 till jobb@svenskttenn.se med ”Säljare Jul” i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före utgången av sista ansökningsdatum

Tillträde: v.44 eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad säsongsanställning

Omfattning: Deltid/Heltid 50-100 %

Arbetsplats: Strandvägen 5

Lön: Enligt detaljhandelns kollektivavtal

Svenskt Tenn söker Butiksassistent/Paketinslagare Julen 2019

Svenskt Tenn är ett inredningsföretag med butik, Inredningsateljé och Tesalong på Strandvägen i Stockholm samt butik på webben. Företaget ägs av Kjell och Märta Beijers stiftelse, med uppdraget att föra Estrid Ericson och Josef Franks kulturarv vidare i en samtida tappning. Det överskott som genereras går till forskning inom bland annat ekologisk hållbarhet, miljövård och medicin. Genom stiftelsen bidrar Svenskt Tenn även till främjande av svensk heminredning och design. Långsiktighet, kvalitet och engagemang har varit företagets kärnvärden alltsedan starten 1924.

Inför Julen 2019 söker vi extra förstärkning till butiken på Strandvägen 5.

Huvudsakliga arbetsuppgifter Butiksassistent

  • Paketinslagning
  • Uppackning
  • Varupåfyllnad

Personliga egenskaper butiksassistent

Du är flexibel, prestigelös och stresstålig – du tycker om att arbeta i ett högt tempo. Du är hjälpsam och gillar ordning och reda. Eventuella hinder övervinner du med ett lösningsorienterat sinnelag och du har ett trevligt sätt mot såväl kunder som kollegor. Tidigare erfarenhet från serviceyrken, gärna inom detaljhandeln, och goda vitsord anses mycket meriterande.

Maila ansökan med CV och personligt brev senast den 30 september 2019 till jobb@svenskttenn.se med ”BA Jul” i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas före utgången av sista ansökningsdatum.

Tillträde: Måndag 28.e oktober

Anställningsform: Tidsbegränsad säsongsanställning

Omfattning: Deltid/Heltid 50-100%

Arbetsplats: Strandvägen 5

Lön: Enligt detaljhandelns kollektivavtal