Lediga Tjänster

Svenskt Tenn är ett inredningsföretag med butik, Inredningsateljé, Sömnadsateljé och Tesalong på Strandvägen i Stockholm, samt butik på webben. Företaget ägs av Kjell och Märta Beijers stiftelse, med uppdraget att föra Estrid Ericson och Josef Franks kulturarv vidare i en samtida tappning. Det överskott som genereras går till forskning inom bland annat ekologisk hållbarhet, miljövård och medicin. Genom stiftelsen bidrar Svenskt Tenn även till främjande av svensk heminredning och design. Långsiktighet, kvalitet och engagemang har varit företagets kärnvärden alltsedan starten 1924.

Köksansvarig kock till Tesalongens kök

En medarbetare i Svenskt Tenn Tesalongs kök är effektiv, självständig och har en hög känsla för kvalitet och smaker. Arbetet innebär att ensam öppna såväl som stänga köket och planera och bereda dagens mise en place och service av bakverk, lunch och Afternoon Tea. En stor del av morgonrutinen består av att baka och producera bakverk.

Ansvarsområden
- Öppning/stängning av kök
- Smakmässig och visuell kvalitet på vad som serveras
- Hygien i kök
- Beställningar

Kunskaps- och errfarenhetskrav
- Erfarenhet av liknande arbete som innefattat eget ansvar i kök
- Intresse och/eller erfarenhet av bageri och dessert är meriterande
- HACCP eller annan likvärdig utbildning inom hygien är meriterande

Personliga egenskaper
- Lätt att samarbeta med
- Effektiv
- Ansvarsfull
- Erfarenhet av vegetarisk och miljövänlig mat
- Estetiskt sinnelag för vacker presentation av rätter
- Noggrann

Tjänsten är i huvudsak förlagd till dagtid vardagar med en sysselsättningsgrad på 70-100 % enligt ök. Kvälls- och helgarbete kan förekomma. Tillträde omgående.

Ansök genom att skicka CV tillsammans med ett personligt brev till Caroline.Nyberg@svenskttenn.se. Intervjuer sker löpande.

Vid eventuella frågor vänligen kontakta
Caroline Nyberg M +46 (0)70 999 68 74 E Caroline.Nyberg@svenskttenn.se