Ljusstakar inspiration Svenskt Tenn

Inspiration

Inred med ljusstakar

För middagsbjudningar eller avkopplande stunder i soffan - ljusstakar är vackra inredningsdetaljer som bidrar med värme och sprider ett stämningsfullt sken i rummet. Låt kontrasterna skapa en harmonisk helhet och skapa en personlig inredning genom att kombinera olika former, storlekar och material. Nedan finner du inspiration för hur du bäst inreder med ljusstakar för alla tillfällen.

Ikoniska former

I Svenskt Tenns samling återfinns eleganta ljusstakar med en unik formgivning som lyfter och förstärker interiören. Utforska tidlösa klassiker av Josef Frank och Estrid Ericson eller upptäck nya favoriter från samtida formgivare.

Passande som par

Placerade i par eller på varsin sida av bordet - dekorera med två likadana ljusstakar för en vacker inramning som skapar balans och harmoni.

Höga ljusstakar

Dekorera med en grupp av höga ljusstakar för en dynamisk dukning. Skapa en lugnare känsla genom att placera dem i rad med jämna avstånd eller variera placeringen för ett personligare intryck.

Låga ljuslyktor

Låga ljuslyktor sprider ett vackert sken och lämpar sig både inomhus och utomhus - som en dekorativ detalj i rummet eller spridda över buffebordet. Variera användandet genom att fylla dem med växter och blommor i Svenskt Tenns anda.